YouTubekanaal Gezondheidspact

Er is in Utrecht veel initiatief, energie en kennis over gezondheid. Toch vallen er ook wel eens gaten. Zo zijn de verschillen tussen wijken groot en zijn er groepen die we moeilijk weten te bereiken. Werk aan de winkel dus! Daarom richt het Gezondheidspact zich op de vraag: Wat kunnen wij nou ánders doen om de gezondheidsverschillen te verkleinen?

Ambassadeurs Carin, Amina en Dorothé vertellen wat het Gezondheidspact voor hen betekent. Bekijk hun inspirerende verhalen, die vanaf nu zichtbaar zijn in bewegend beeld via het kersverse YouTubekanaal. Het Gezondheidspact hoopt in 2022 nog meer verhalen te verzamelen en inspirerende video’s te maken én zijn dan ook erg benieuwd wat het Gezondheidspact voor jou betekent!

Bekijk de korte video’s >

Het Gezondheidspact organiseert mogelijkheden voor partijen om elkaar te ontmoeten en de samenwerking aan te gaan op het gebied van gezondheid in de stad. Het gezondheidspact wordt mede mogelijk gemaakt door: Geluks BV, Kracht van Zuilen, Big Brothers Big Sisters, Utrecht in Dialoog, 7senses, Utrecht Natuurlijk, Ambassadeurs Gezond Leven, Gezond Gewicht Utrechtse Jeugd, Wijkcoöperatie Kanaleneiland, Buurtnetwerk Kanaleneiland en Transwijk, Het Wilde Westen, Kunst & Gezondheid, ROCMNL, Steunpunt GGZ Utrecht, SocialRun, WachtVerzachter, Wishing Well West, Dwarsverband en Kampong.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux