Huisdieren

Een huisdier is vaak een dierbaar gezinslid. Het geeft aandacht, komt troosten en knuffelen. U zorgt goed voor het huisdier en die geeft hier liefde en dankbaarheid voor terug. Voor minima vormen de kosten voor voedsel en zorg dikwijls een belemmering om een huisdier te nemen of te houden.

Voedsel & zorg

Aanbod

Er bestaan fondsen, die hulp bieden als uw huisdier medische zorg nodig heeft, aangereden is of u hem wilt laten cremeren. Check daarvoor de Fondsenpagina. Let op: de kosten mogen vaak nog niet zijn gemaakt. Lees de voorwaarden er dus goed op na!

EVI dierenartsen Utrecht (voorheen: Sterkliniek dierenartsen Utrecht) geven U-pashouders 20% korting op consulten, vaccinaties, diergeneeskundige (be)handelingen en chippen. De korting geldt niet op de vaccins zelf, operaties, voer, medicijnen en OTC producten.

De Dierenvoedselbank is er om mensen, die in financiƫle moeilijkheden zijn geraakt te ondersteunen om hun huisdier te kunnen behouden. De vorm van ondersteuning heeft als eerste prioriteit voedsel. Daarnaast probeert deze organisatie de baasjes van de huisdieren te helpen met speeltjes, manden, bodembedekking, ontvlooimiddelen en dierenartskosten.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux