Werken en niet rond kunnen komen?

Napraatsessie 'Er is genoeg'

Werk je en kom je niet rond, heb je moeite om elke maand weer de vaste lasten te betalen? Of dreigt er loonbeslag en weet je niet wat je moet doen? Heb je een flexibel contract en weet je nooit goed wat je aan het eind van de maand aan inkomsten krijgt?
In Nederland komt armoede ook veel voor onder mensen die betaald werken. Daar willen wij als Armoedecoalitie Utrecht aandacht aan besteden.

We organiseren als Armoedecoalitie Utrecht een sessie over betaald werken en financiële problemen op 20 mei van 19.30 – 21.30 uur. De sessie is dit keer niet digitaal; we komen live bijeen in Krachtstation Kanaleneiland.
We willen met elkaars geldzorgen en financiële problemen bespreekbaar maken en het taboe doorbreken: armoede een gezicht geven.

Ben je ZZP’er of heb je één of meer banen en toch een laag inkomen waarvan je niet of nauwelijks rond kunt komen? Of heb je betaald werk en hele hoge kosten van levensonderhoud, bijvoorbeeld door een chronische ziekte of andere reden, waardoor je het financieel niet redt? Wil je daarover je verhaal delen? Dan nodigen we je van harte uit om mee te doen met de napraatsessie op 20 mei!

Wil je meedoen of meer informatie: info@armoedecoalitie-utrecht.nl.

Deze sessie is een vervolg op de talkshows ER IS GENOEG. Die worden uitgezonden van 22 maart tot en met 22 mei door RTV Utrecht op zondag uitgezonden. In deze talkshows gaan ervaringsdeskundigen met verschillende gasten in gesprek over geldzorgen, schulden en over wat hen heeft geholpen. Kijk hier naar talkshows ER IS GENOEG.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux