Vraag nu de Schoolspullenpas aan voor juli 2023

De Schoolspullenactie van het Armoedefonds was dit jaar wederom een succes! Maar liefst 15.650 kinderen zijn geholpen met een Schoolspullenpas. Met de pas kunnen kinderen school- en gymspullen kopen bij winkels waaronder de HEMA, Bruna en Aktie Sport.
De pas geeft verlichting aan gezinnen met financiële zorgen en kinderen kunnen zelf uitkiezen wat ze willen kopen.
Aanmelden voor komend jaar kan tot 20 november 2022. 

Schoolspullenpas

  • elke pas heeft een tegoed van 50 euro
  • van begin juli tot eind september 2023 te gebruiken
  • landelijk geaccepteerd bij winkelketens die op de pas staan

De passen worden naar lokale hulporganisaties verzonden. Na ontvangst worden alle passen op een vaste datum geactiveerd. Het is aan de lokale hulporganisatie om te bepalen hoe de passen worden verspreid.
Na inventarisatie zal Stichting Armoedefonds, rekening houdend met haar budget, in april 2023 bekend maken of de organisatie geselecteerd is voor de Schoolspullenpas en krijgt de organisatie te horen hoeveel passen zij ontvangen in juli. 

Aanmelden

Wil jij met je organisatie kinderen die opgroeien in armoede en volgend jaar in september starten op de middelbare school, helpen met een Schoolspullenpas? Meld je dan nu aan. 

  1. Inventariseer: aantal kinderen dat in september 2023 start op de middelbare school.
  2. Stuur een e-mail naar info@armoedefonds.nl met daarin het aantal Schoolspullenpassen dat jullie zouden kunnen uitdelen, contactgegevens met hierin de naam van de contactpersoon met daarbij e-mailadres en (direct) telefoonnummer.
Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux