Voedselconferentie

Schrijf in je agenda: 1 november

We maken een doorstart met de Utrechtse voedselagenda! Eind 2020 zijn we voortvarend van wal gestoken met een goed bezocht werkatelier. Daar zijn veel ideeën gedeeld om met elkaar tot ‘gezond, duurzaam en betaalbaar voedsel voor iedere Utrechter’ te komen. Velen hebben eraan bijgedragen dat er nu meerdere ingrediënten liggen (en voor een deel al in uitvoering zijn) voor een Utrechtse voedselagenda.

Open (digitale) inloopmomenten

In september organiseren we twee open (digitale) inloopmomenten, in aanloop naar de voedselconferentie. Hier kun je nog (nieuwe) ontwikkelingen en initiatieven delen waarvan je vindt dat die ook op de radar moeten komen en waarvoor je steun zoekt bij andere partijen. Of je sluit aan omdat je nieuwsgierig bent en je hulp wilt aanbieden aan anderen. De inloopmomenten zijn op dinsdag 28 september en donderdag 30 september, beide van 16:00-17:00. Voor deelname, volg deze link. Een terugkoppeling hiervan vindt plaats tijdens de voedselconferentie.

Voedselconferentie

Tijdens de voedselconferentie ligt de uiteindelijke Utrechtse voedselagenda op tafel, bekrachtigen we deze en besteden we tijd aan het vormen van allianties. Zet 1 november 2021, 10:00-13:00 daarom in de agenda. Save-the-date! De definitieve uitnodiging inclusief programma volgt in oktober.

Gemeente Utrecht faciliteert het proces om, samen met iedereen in de stad die er op wat voor manier dan ook aan kan bijdragen, een Utrechtse voedselagenda op te stellen.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux