Themabijeenkomst ‘Waardevol werk’

Tevens afscheid Tilly Prinsen

Veel mensen die langdurig van een uitkering rondkomen, komen niet zo makkelijk betaald aan het werk. Dat geeft mensen het gevoel aan de zijlijn te staan. Terwijl ze vaak boordevol talent zitten en een waardevolle rol willen en kunnen vervullen in de samenleving.
Hoe zorgen we ervoor dat iedereen kan meedoen? Zich gewaardeerd voelt en een volwaardige rol vervult in de samenleving? Welke mogelijkheden zijn er? En hoe kunnen mensen anders gewaardeerd worden, als volledig betaald werk niet haalbaar is?
In deze themabijeenkomst verkennen we met ervaringsdeskundigen, professionals en diverse projecten, hoe we waardering op een andere manier kunnen insteken.

Datum en tijd
Maandag 12 december van 13.30-16.00.

Programma
Tijdens deze themabijeenkomst is volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Laat je inspireren door de verhalen van onder andere: Bärbel Goedeking van Wmove, Mieke van Dommelen van Power by Peers en Nathan Rozema van het Krachtstation.
12.30-13.30 Inloop, koffie, thee en een broodje.
13.30-16.00 Waardevol werk: hoe kunnen we mensen anders waarderen als volledig betaald werk niet altijd haalbaar is?
16.00-17.00 Napraten en afscheid van Tilly Prinsen, na acht jaar ambassadeur van de Armoedecoalitie Utrecht en voorvechtster van Waardevol Werk.

Locatie
Huis van Vrede, Trumanlaan 70-72 Utrecht.

Aanmelden
Hoeft niet, maakt ons wel blij: anitavanschaik@armoedecoalitie-utrecht.nl.

We hopen je op 12 december te ontmoeten!

Download de flyer.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux