Schoolkosten middelbare school

Na de zomervakantie maken zo’n 4.300 kinderen in Utrecht en Stichtse Vecht de overstap van de basis- naar de middelbare school. Veel ouders beseffen niet dat deze overstap best veel kosten met zich meebrengt. Gelukkig zijn er verschillende regelingen om hen hierin tegemoet te komen.

Zo kunnen ouders een schoolspullenpas bij Leergeld Utrecht aanvragen en hoeft een vrijwillige ouderbijdrage niet te betaald te worden als je moet leven van een kleine beurs.
Op de schoolspullenpas staat € 50. Je kunt de pas gebruiken om bijvoorbeeld schriften, rekenmachine, een tas of gymkleding te kopen. Je kunt het bedrag in delen uitgeven. Het hoeft dus niet in één keer op.
Vul het formulier in vóór 31 augustus. Kun je voor meerdere kinderen een schoolspullenpas krijgen? Vul het formulier dan meerdere keren in (voor ieder kind één keer). 

Klik hier om naar het formulier te gaan.

Deze en andere regelingen zijn te vinden op de website van Leergeld.

Handige bespaartips

Daarnaast heeft Leergeld nog een aantal handige tips:

Vragen?

Veel informatie is te vinden op de website. Of neem telefonisch contact op Leergeld Utrecht.
De medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op maandag en donderdag tussen 9.30 en 12.00 uur via 030 – 7370332. Maar Whatsappen of mailen naar info@leergeldutrecht.nl kan natuurlijk ook.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux