Ik-denk-aan-jou steunpakketjes

Vraag aan voor 31 mei

Het Armoedefonds biedt ouderen in armoede vanaf januari 2024, via lokale hulporganisaties, weer een steunpakketje aan. Het steunpakketje (brievenbusdoosje) is o.a. gevuld met boodschappentegoed waarmee de ouderen boodschappen, hygiëne- en verzorgingsproducten kunnen kopen. Belangrijk aspect van de actie is dat ouderen met het boodschappentegoed zélf kunnen kiezen waaraan ze dit extra budget besteden.

Inhoud

  • Boodschappentegoed waarmee boodschappen, hygiëne- en verzorgingsproducten gekocht kunnen worden
  • Weekkalender
  • Puzzelboekje
  • Ansichtkaarten (gefrankeerd)
  • Pen

Pakketjes uitdelen

De pakketjes worden begin januari aan de lokale hulporganisaties verzonden. Het is aan de lokale hulporganisatie om te bepalen hoe de steunpakketjes worden verspreid.

Je kunt het uitreiken van een steunpakketje bijvoorbeeld gebruiken als extra contactmoment maar het is ook mogelijk om de steunpakketjes per post te versturen of persoonlijk door de brievenbus te stoppen. Het pakketje past door de brievenbus.
Aanmelden kan tot 31 mei 2023.

Meld je nu aan!

Wil jij met je organisatie helpen om het “Ik denk aan jou’ steunpakketje uit te delen aan kwetsbare ouderen die in armoede leven? Meld je dan nu aan.

  1. Inventariseer: aantal ouderen van 60 jaar of ouder binnen jullie bestand
  2. Stuur een e-mail naar info@armoedefonds.nl met daarin het aantal pakketjes dat jullie zouden kunnen uitdelen, contact en adresgegevens van de organisatie en de naam van de contactpersoon.
Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux