Bespreekbaar maken van schulden

NAPRAATSESSIE 'ER IS GENOEG'

De Armoedecoalitie Utrecht gaat napraatsessies organiseren om dieper op een aantal onderwerpen in te gaan die aan de orde kwamen in de talkshows ‘Er is genoeg’. We willen geldzorgen en financiële problemen bespreekbaar maken en het taboe op armoede en schulden doorbreken.

Op 3 juni is er een napraatsessie over schulden. Voor deze sessie zoeken we mensen die zelf schulden hebben of hebben gehad en over hun ervaringen willen vertellen. Ook zoeken we schuldhulpverleners, buurtteam en stadsgeldbeheer die met ons in gesprek willen gaan over hun ervaringen. We vragen ook een reactie op de talkshow die over schulden ging: wat brengt dat teweeg?

Deze napraatsessie is op 3 juni van 19.30 – 21.30 uur in het Krachtstation in Kanaleneiland Utrecht. De bijeenkomst is live met een paar gasten en een handje vol publiek in de zaal. Uiteraard houden we ons aan de coronamaatregelen van het RIVM.

Doe je mee?

Mensen die geïnteresseerd zijn om mee te doen of als gast of als publiek kunnen zich opgeven bij info@armoedecoalitie.nl. Met de gasten volgt nog een voorgesprek, telefonisch of via beeldbellen. Wie meer informatie wil kan terecht bij Dennis van Elten: dennisvanelten@gmail.com.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux