Vacature SUNN

Projectleider Jongvolwassenen

Ga jij het verschil maken voor jongvolwassenen die financieel kwetsbaar zijn? Stichting Urgente Noden Nederland (SUN Nederland) is per 1 april 2024 op zoek naar een projectleider Jongvolwassenen (32 p/w). Ben jij een ervaren, maatschappelijk betrokken projectleider? Lees dan verder!

Sneller perspectief voor jongvolwassenen

Ondanks alle voorzieningen die Nederland rijk is, hebben sommige mensen toch urgente financiële problemen. Als zij nergens anders meer terecht kunnen, kan een hulp- of dienstverlener namens hen een aanvraag bij een SUN-noodhulpbureau indienen voor een gift of renteloze lening. Omdat SUN Nederland vindt dat noodhulp niet van toeval afhankelijk mag zijn, zetten wij ons in om een landelijk dekkend netwerk van noodhulp te realiseren. We zijn nu op zoek naar een projectleider die hieraan een bijdrage wil leveren en specifiek voor de groep jongvolwassenen een verschil wil maken. SUN Nederland wil in lijn met het huidige format van giften en renteloze leningen een extra aanbod ontwikkelen voor jongvolwassenen, waardoor zij sneller een nieuw perspectief vinden.

Projectleider

Als projectleider Jongvolwassenen krijg je veel vrijheid om deze nieuwe diensten samen met netwerkpartners en jongvolwassenen uit te denken en te achterhalen hoe deze in de toekomst gefinancierd kunnen worden. De focus van het project ligt in eerste instantie op het ontwikkelen van de concepten ‘een warm (t)huis’ en ‘het Persoonlijk Ontwikkelbudget’. Het is een zelfstandige en diverse functie, waarbij je echt het verschil kunt maken.

Benieuwd?

Benieuwd naar het hele verhaal? Bekijk de volledige vacaturetekst op onze website.
Reageren kan t/m maandag 12 februari 2024. We zien uit naar jouw reactie!

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux