Inspiratie- en uitwisselingsbijeenkomst Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht, ZIMIHC & SportUtrecht (Geannuleerd)

15:00 - 20:00

Torenzaal, Domplein 4 te Utrecht

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht organiseert in samenwerking met de Sport & Cultuur makelaars van ZIMIHC en SportUtrecht een inspiratie- en uitwisselingsbijeenkomst op donderdag 2 april in Utrecht.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor alle buurtsportcoaches, beweegmakelaars, cultuurcoaches, combinatiefunctionarissen, sociaal makelaars, talentontwikkelaars, brede schoolcoƶrdinatoren, jongerenwerkers en andere (potentiĆ«le) intermediairs in stad Utrecht en voor alle lokale aanspreekpunten uit provincie Utrecht. Ook nodigen we vertegenwoordigers van de Armoedecoalitie, het U-pasbureau, Stichting Leergeld en het Paul Verweel Sportfonds uit. Doel van de bijeenkomst is uitwisseling over hoe we met elkaar meer kinderen kunnen bereiken in armoede en door kunnen leiden naar structurele deelname aan naschoolse sport- en/of kunstbeoefening.

Programma

15.00u-15.30u Inloop met koffie/thee

15.30u-17.00u Inspiratiebijeenkomst in de Torenzaal, Domplein 4 te Utrecht

17.00u-17.30u We verplaatsen ons naar Festival Tweetakt op de Neude

17.30u-18.30u Gezamenlijke maaltijd

18.30u-19.00u We verplaatsen ons naar de voorstelling in het Akademietheater

19.00u-20.00u Voorstelling in het Akademietheater: https://tweetakt.nl/opvoeringen/i-throw-myself-into-the-middle-02-04-20-1900/

Waar gaan we het over hebben?

  • Jeugdfonds Sport & Cultuur
  • Andere fondsen in Utrecht / Sam&
  • Hoe kunnen we samen meer kinderen bereiken?
  • Zijn er voldoende intermediairs en zijn ze goed te vinden?
  • Sport & Cultuur makelaars
  • Talentontwikkeling

Aanmelden
In verband met de te reserveren plaatsen voor het Tweetakt programma (eten + de voorstelling) willen we je vragen om je uiterlijk 27 maart aan te melden via het aanmeldformulier. Je kunt je HIER aanmelden. Of kopieer deze link in uw browser: https://forms.gle/G2gSDTZ7CBYUS9deA

Wacht niet te lang met aanmelden want VOL=VOL. Deze uitwisselingsbijeenkomst biedt plek voor 50 personen. Bij Tweetakt zijn er voor 25 personen maaltijden gereserveerd en er zijn 15 entreekaarten beschikbaar die we kunnen uitdelen voor de voorstelling.


 

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux