Vraag de Schoolspullenpas aan!

Al duizenden Utrechtse kinderen krijgen na de zomer een frisse start met goede schoolspullen in het nieuwe schooljaar, omdat voor hen een Schoolspullenpas werd aangevraagd. Goed nieuws: hij kan nog steeds worden aangevraagd! Met een beperkt aantal van 4500 passen, is het slim om daar niet te lang mee te wachten: OP=OP.

Wat is de Schoolspullenpas?

De Schoolspullenpas is een fysieke pas waarmee een kind bij deelnemende winkels zelf schoolspullen kan kopen, zoals schriften, pennen, een schooltas of gymschoenen.

Voor wie?

De Schoolspullenpas is er dit jaar voor:

  • kinderen die tussen 1 april 2024 en 31 juli 2025 starten op de basisschool;
  • kinderen die komend schooljaar starten op de middelbare school*;
  • kinderen t/m 17 jaar die al op de middelbare school* zitten of op het mbo.

* ook praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs

Welk bedrag staat er op de Schoolspullenpas?

Kinderen die voor het eerst naar de middelbare school gaan, krijgen een pas met € 50,-. Kinderen die voor het eerst naar de basisschool gaan of die al op de middelbare school zitten, krijgen een pas met € 40,-.
Als een aanvraag wordt goedgekeurd, krijgt een gezin de pas binnen 8 weken op het ingevulde (huis)adres bezorgd.

Vragen?

Heb je nog vragen? Bekijk dan deze pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Reageer dan op deze mail (schoolspullenpas2024@leergeldutrecht.nl), stuur een whatsappbericht naar 030-7307332 (bedrijfswhatsapp) of bel naar dit nummer tijdens ons spreekuur: maandag en donderdag tussen 9:30 en 12:00 en op dinsdag tussen 13:30 en 14:30.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux