Vakantie!

Een smalle beurs, maar toch leuke dingen doen in de zomer?
Dat kan! Hier een paar tips.


Vouchers Spray Park Zwembad Den Hommel

De Armoedecoalitie Utrecht geeft zwembadvouchers weg aan gezinnen in samenwerking met Watergames & More en Zwembad Den Hommel.

Lees meer >


De Buurtcamping Utrecht

Ontmoeting, samenwerken en kamperen in je eigen stadsie! In verschillende parken kun je terecht.

Algemene informatie >

Voor de meest actuele informatie over de verschillende Buurtcampings in Utrecht kun je een kijkje nemen op hun Facebookpagina.


De Zomerexpress

Ook dit jaar organiseert ZIMIHC de Zomer Express. Je bent van harte welkom in de wijken Kanaleneiland, Zuilen, Leidsche Rijn en Overvecht.
De Zomer Express wordt deze zomervakantie georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 10 jaar oud.

Lees meer >


Vier de zomer met DOCK in Leidsche Rijn

Bekijk hier wat er voor kinderen van 4-12 jaar met en bij DOCK te doen is! Iedereen is welkom! Bouwspeeltuin, zandkastelen, schommelen, rennen, voetballen… en veel meer.

Lees meer > 


Proef de zomer, kom Zandhappen!

Brede School Het Zand organiseert in samenwerking met DOCK en Cultuur19 op Buurttuin Johanniterveld een vakantieprogramma voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Met onder andere het Reizend Laboratorium en het Afhaalverhaal van de Bibliotheek Utrecht, zingen en muziek maken met Jeroen Schipper, timmeren en afdrukken bij Wunderle, sporten in het park met SportUtrecht, activiteiten bij de Schaapskooi Park Groot Zandveld en de Maakplaats van Cultuur19.

Lees meer >


JoyKids

Voor sommige kinderen is het niet vanzelfsprekend om op vakantie te gaan, omdat niet ieder gezin hiervoor de financiële mogelijkheden heeft. Voor deze kinderen organiseert de YMCA JoyKids zomerkampen.Interne link

Lees meer >

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux