Schoolspullenpas 2024 kan aangevraagd worden

Sinds donderdag 30 mei Kan weer de Schoolspullenpas aangevraagd worden. Op=op!

Wat is de Schoolspullenpas?

De Schoolspullenpas is een fysieke pas waarmee een kind bij deelnemende winkels zelf schoolspullen kan kopen, zoals schriften, pennen, een schooltas of gymschoenen.

Voor wie?

  • kinderen die voor het eerst naar de basisschool gaan;
  • kinderen die voor het eerst naar de middelbare school gaan;
  • kinderen die al op de middelbare school zitten.

Welk bedrag staat er op de Schoolspullenpas?

Net als in de afgelopen jaren biedt Leergeld Utrecht ook dit jaar de Schoolspullenpas aan. Er zijn dit jaar 4500 passen beschikbaar. Dit is twee keer zoveel als in 2023! Dit is mogelijk dankzij donaties én omdat we het bedrag op de pas verlaagd hebben. Kinderen die voor het eerst naar de middelbare school gaan, krijgen net als vorig jaar een pas met € 50,-. Kinderen die voor het eerst naar de basisschool gaan of die al op de middelbare school zitten, krijgen dit jaar een pas met € 40,-. Als een aanvraag wordt goedgekeurd, krijgt een gezin de pas binnen 8 weken op het ingevulde (huis)adres bezorgd.

Op vrijdag 31 mei verstuurt Leergeld Utrecht de informatie met de aanvraaglink naar de 5000 gezinnen die onze nieuwsbrief ontvangen. Onze inschatting is dat velen van hen dan snel een of meerdere passen aan zullen vragen voor hun kinderen. Wees er dus snel bij, op=op!

Vragen?

Kijk op de website van Leergeld Utrecht.

Per mail (schoolspullenpas2024@leergeldutrecht.nl) of whatsapp naar 030 – 73 70 332 (bedrijfswhatsapp) of bel naar dit nummer tijdens het spreekuur.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux