Pleinotheek zoekt vrijwilligers

Leidsche Rijn

Bij de ‘Pleinotheek’, die op het Berlijnplein in Leidsche Rijn staat, kunnen bewoners van april tot eind september spullen lenen die het buiten spelen leuker maken. Daarnaast is het de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken en een gezelschapsspel te lenen.

Om de Pleinotheek open te kunnen stellen zijn organisatoren RAUM en de Buurtwerkkamer op zoek naar vrijwilligers die het leuk lijken om de uitgifte te doen bij de Pleinotheek. Op woensdag, vrijdag en zondag middag van 13.00 tot 17.00. Je mag er alleen maar vind je het gezelliger om samen met iemand te staan in de Pleinotheek dan mag dat ook natuurlijk. Ook kun je er voor kiezen om twee uurtjes te staan.

Als het je leuk lijkt, wordt je ook uitgenodigd om een bijeenkomst bij te wonen op het Berlijnplein. Deze zal plaats vinden op 29 maart tussen 10.30 en 12.00 uur in de loods van RAUM. Bij deze bijeenkomst krijg je de juiste informatie en willen de organisatoren in gesprek over de wensen van de bewoners wat leuk zou zijn voor de Pleinotheek.

Contact: bes.active1@gmail.com of met pleinotheek@raumutrecht.nl of bel Beatriz Escalona Santana, 06-42234422.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux