Netwerkbijeenkomst Utrecht Omarmt

Op maandagavond 4 oktober houdt Utrecht Omarmt een netwerkbijeenkomst over eenzaamheid.

Er zijn veel organisaties actief in Utrecht die een bijdrage leveren om eenzaamheid te signaleren en te verminderen. Vanuit het netwerk Utrecht Omarmt wordt samengewerkt tussen verschillende sectoren voor een duurzame aanpak tegen eenzaamheid. Tijdens de netwerkbijeenkomst kun je met andere organisaties uitwisselen en bundelen we onze krachten.

‘Hybride’

De bijeenkomst vindt plaats zowel ‘fysiek’ bij Kanaal30 (Kanaalweg 30, Utrecht) als online.
Er zijn maximaal 70 personen welkom bij Kanaal 30 en er kan 1,5 meter afstand gehouden worden. Tenzij de regels veranderen, hoef je geen coronatoegangsbewijs of een negatieve testuitslag te laten zien.

Lancering Ik-doe-mee-verklaring

Tijdens de netwerkbijeenkomst worden jullie uitgenodigd om de ‘Ik-doe-mee-verklaring’ te ondertekenen namens je organisatie. De verklaring kun je alvast bekijken: klik hier. De Ik-doe-mee-verklaring heeft als doel om de ambitie van het netwerk Utrecht Omarmt scherper te maken en de samenwerking in het netwerk te verstevigen. De verklaring is tot stand gekomen met input van organisaties die zijn aangesloten bij het netwerk.

Wat staat er verder op het programma?

Stand van zaken van het netwerk Utrecht Omarmt

  • Veel ruimte om met anderen uit te wisselen en meer te horen over inspirerende initiatieven tegen eenzaamheid van andere organisaties
  • Napraten & borrel
  • Aanmelden

Je kunt je t/m vrijdag 24 september aanmelden voor de netwerkbijeenkomst.
Je ontvangt vooraf een link als je de bijeenkomst online wilt bijwonen.
Klik hier om naar het formulier te gaan.

Let op: de datum van de netwerkbijeenkomst is verplaatst van 5 naar 4 oktober. Hierdoor kunnen geïnteresseerden ook naar de Studium Generale over eenzaamheid bij de Bibliotheek gaan die op 5 oktober is gepland.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux