Het Grote Utrecht Stadsgesprek

Praat je ook mee?

Aansluitend na het Grote Utrecht Stadsdiner op 17 oktober gaan we met elkaar in gesprek over voedsel, bestaanszekerheid en gezondheid.

Het verband tussen eten, gezondheid en sociale ongelijkheid staat centraal in het Stadsgesprek. Presentatoren Emina Zorlak en Jordi de Jong spreken in drie gespreksrondes met o.a. ervaringsdeskundigen, een huisarts, een schoolhoofd en andere experts. Gasten zijn onder meer Cybille Latour (Blik&Pot), Catharina van der Veeken (Voedselbank Rivierenwijk), Maarten van Deursen (Utrecht Natuurlijk), Dennis van Elten, Saskia en Fred Smit (Armoedecoalitie Utrecht), Jantien van Berkel (Universiteit Wageningen), Charisma Hehakaya (UMC Utrecht).

Wil je meedoen?

Je kunt meepraten in de Theaterzaal in de bibliotheek op de Neude. De entree is gratis. Geef je wel op, zodat je een plekje in de zaal hebt.
Klik hier om je aan te melden.

Doe je liever digitaal mee?
Via de livestream (https://youtube.com/live/6tnPNZF1Daw?feature=share) kun je meedoen en via de chat meepraten.

Hoe laat?

Van 19.45 – 21.15 uur (inloop vanaf 19.30, uitloop tot 21.30) in de Theaterzaal in de bibliotheek op de Neude, Utrecht.

Wij kijken uit naar jouw aanwezigheid!

Het Grote Utrecht Stadsdiner en het Grote Utrecht Stadsgesprek worden gedragen door een coalitie van Armoedecoalitie Utrecht, Sharing Arts Society, Bibliotheek Utrecht, UMC Utrecht, Utrecht Natuurlijk.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux