Gedupeerde van Toeslagenaffaire?

In Utrecht bieden de gemeente en het buurtteam op verschillende gebieden hulp aan gedupeerde ouders, kinderen, ex-partners en nabestaanden. Ook zijn er regelmatig bijeenkomsten en worden er activiteiten georganiseerd.

Informatiebijeenkomsten Toeslagenaffaire

Heb je vragen of zorgen door de toeslagenaffaire en/of wil je in contact komen met andere gedupeerden om ervaringen te delen? Je bent van harte welkom!
Stichting Lotgenotencontact, Buurtteams en de gemeente Utrecht organiseren elke tweede dinsdag van de maand een informatiebijeenkomst voor gedupeerden van de toeslagenaffaire. Steeds in een andere wijk.
Meer informaties is te vinden in de flyer.

Niet zeuren maar kleuren, 24 februari

Ben jij als kind ook gedupeerd door de toeslagenaffaire en wil je je stem laten horen? Doe mee met de actie van Zoë en Isa! Ze willen samen met kinderen een ontwerp maken voor een waanzinnig kunstwerk dat JanIsDeMan op een echte muur! Zo willen ze de kinderen een stem geven in de vorm van een blijvend kunstwerk, zo wordt de toeslagenaffaire nooit vergeten. Door een workshop te geven en samen een kunstwerk te ontwerpen kunnen we op een positieve manier elkaar leren kennen en ervaringen uitwisselen.  

Meld je hier aan >
Reiskosten worden vergoed.
Kanaalweg 84 A, Utrecht (Kickboksen in Utrecht – Tigers Gym

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux