De Geldzaak

Opening nieuwe vestiging Steenweg

Op 31 maart opent wethouder Linda Voortman de nieuwe vestiging van De Geldzaak op de Steenweg 20. Vanaf 1 april kan iedereen er terecht op het spreekuur. Er zijn ook spreekuren in de bibliotheken Neude en Leidsche Rijn en in De Amazone in Overvecht.

De afgelopen jaren was De Geldzaak al te vinden in bibliotheken of beschikbaar als Financieel Administratief Spreekuur in enkele wijken. Maar nu gaat De Geldzaak deze dienstverlening fors uitbreiden. Iedereen met geldvragen of geldzorgen is welkom. Door een flexibel en breed aanbod bereikt De Geldzaak ook doelgroepen die niet bekend zijn met de buurtteams.

Iedereen wil slim omgaan met geld. Maar dan moet je wel weten waar je rekening mee moet houden. Een bezoek aan De Geldzaak kan handige informatie opleveren. Tijdens dit gratis inloopspreekuur kijkt een deskundige medewerker welke tips passen bij jouw financiële situatie. Je hoort waar je recht op hebt, bijvoorbeeld welke regelingen of toeslagen er voor jou zijn. Of je voorkomt dat je juist teveel krijgt en geld moet terugbetalen. Zo zorg je dat je geen geldproblemen krijgt én geen geld laat liggen.

Inloopspreekuren

  • Met ingang van 1 april is er iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur een inloopspreekuur op de Steenweg 20
  • Bibliotheek Neude: elke dinsdag 15.30 tot 17.30 uur
  • Bibliotheek Leidsche Rijn, elke dinsdag 14.00 tot 16.00 uur
  • Gezondheidscentrum De Amazone Overvecht: elke donderdag 9.00 tot 11.30 uur

Je kunt altijd via de website informatie zoeken of je vragen stellen.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux