Alliantieraad van de Sociale Alliantie

Uitnodiging 15 september: Met de Sociale Alliantie in gesprek over bestaanszekerheid

Het realiseren van bestaanszekerheid is alleen mogelijk, als je er met elkaar over praat. Daarom organiseert de Sociale Alliantie op 15 september 2023 van 10:00 – 12:45 uur de Alliantieraad in het Johannescentrum in Utrecht. Op dit event gaan ervaringsdeskundigen, professionals, beleidsmakers en vrijwilligers met elkaar het gesprek aan.

Het programma

Willem-Jelle Berg, voormalig voorzitter van de Sociale Alliantie, neemt het dagvoorzitterschap voor zijn rekening. Voordat we met elkaar in gesprek gaan, houdt Milio van de Kamp een inleiding.
Milio van de Kamp is docent interdisciplinaire sociale wetenschap aan de UVA in Amsterdam, ervaringskenner en schrijver van het boek “Misschien moet je iets lager mikken”. Hij gaat dieper in op het thema armoedebestrijding. Als ervaringsdeskundige en wetenschapper belicht hij het onderwerp armoede en kansenongelijkheid op een indringende manier.

Dialoogsessie

Centraal in het programma staat een dialoogsessie aan een aantal tafels. Aan deze tafels gaan ervaringskenners, beleidsmaker of uitvoerder samen het gesprek aan. Na afloop brengen we de resultaten plenair samen. Na de dialoogsessie heb je handvatten om in je eigen omgeving het gesprek met andere betrokkenen aan te gaan.

Waar en wanneer

Vrijdag 15 september 2023, van 10:00 – 12:45 uur
Johannescentrum, Moezeldreef 400, 3561 GD Utrecht

Nu aanmelden

Ben jij een beleidsmaker, uitvoerder of ervaringsdeskundige en draag je graag je steentje bij aan armoedebestrijding?
Praat je graag mee over het thema en deel je graag jouw kennis op dit onderwerp?
En wil je graag geïnspireerd worden door onze keynotespreker Milio van der Kamp?
Aanmelden kan, vóór 7 september 2023,via deze, Meld je hier aan. Voor vragen kun je contact opnemen met Gerard van Santen op telefoonnummer 06 – 82985537 of via g.vansanten@cnv.nl

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux