Week tegen Eenzaamheid 2022

29 sept. - 6 okt.

Van 29 september tot en met 6 oktober is het Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid. In veel plaatsen zijn speciale activiteiten waaronder in Utrecht. Doe je ook mee?

Vanuit Utrecht Omarmt worden de activiteiten tijdens de Week tegen Eenzaamheid gebundeld en gedeeld via de nieuwsbrief en website van Utrecht Omarmt. Geef je activiteit voor 15 september door, zodat het meegenomen wordt in het overzicht. Je kunt je activiteit t/m 14 september aanmelden via dit formulier.

Voor activiteiten gericht op bewoners raden we aan om de term eenzaamheid niet te gebruiken. ‘Kom erbij’ is daarom de positieve oproep die je kunt gebruiken voor je activiteit(en).

Communicatietoolkit

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid loopt ook de publiekscampagne van Eén tegen eenzaamheid. In de communicatietoolkit vind je kant-en-klare social posts over het thema eenzaamheid. Op een aantal kun je eigen logo en webadres toevoegen om de eigen activiteiten te noemen. Zo kun je aansluiten bij en gebruik maken van de landelijke aandacht. Hier vind je de communicatietoolkit.

Meer informatie

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux