Website Utrecht Omarmt is online

De afgelopen jaren is de eenzaamheid onder Utrechters toegenomen. In het netwerk Utrecht Omarmt bundelen onder andere bedrijven, bewonersinitiatieven, de gemeente, cultuur-, sport-, studenten-, zorg- en welzijnsorganisaties hun krachten.
Er was behoefte aan een website waar het nieuws uit het netwerk verzameld kon worden. De website is gelanceerd tijdens de netwerkbijeenkomst van Utrecht Omarmt op 5 april 2022 door wethouder Rachel Streefland.

Het doel van deze website is: Utrechtse organisaties die zich bezighouden met het verminderen van de eenzaamheid faciliteren met informatie en inspiratie. De website is van en voor het netwerk Utrecht Omarmt. Voor alle organisaties die iets tegen eenzaamheid (willen gaan) doen.

Op de website is het volgende te vinden:

 • Over Eenzaamheid
  Meer informatie over eenzaamheid, waar je terecht kunt met vragen en tips voor artikelen over eenzaamheid.
 • Agenda, Nieuws & Inspiratie & Ervaringsverhalen
  Op de overzichtspagina kan je door op de categorie├źn te klikken zien wat er in de agenda staat, het laatste nieuws vinden en ervaringsverhalen lezen van Utrechters over eenzaamheidsgevoelens van zichzelf of een ander.
 • Over Utrecht Omarmt
  Meer over het doel van het netwerk Utrecht Omarmt en wat er tot nu toe is bereikt.
 • Partners
  Een mooi overzicht van allerlei organisaties en bewonersinitiatieven die actief zijn in het netwerk Utrecht Omarmt en een bijdrage leveren aan het verminderen van eenzaamheid. Daarnaast is ook informatie te vinden over hoe een organisatie zich kun aansluiten bij het netwerk.
 • Nieuwsbrief
  Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom eenzaamheid en volgen wat het netwerk Utrecht Omarmt doet? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Of volg de LinkedIn pagina van Utrecht Omarmt.

Ga naar de website >

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux