1920x400px_banner_bericht_1

Voor nop naar mooie voorstellingen!

Verrassend genieten!

Sinds vorig jaar werken we samen met Festival Oude Muziek en hun Toegift programma. Hiermee stellen festivalbezoekers een extra kaartje ter beschikking van mensen die onvoldoende geld hebben om naar het festival te kunnen gaan. Vorig jaar hadden we 50 kaartjes. Nu gaat het al richting de 300! Je kunt kiezen uit het festival programma naar welke voorstelling je wilt gaan. Klik daarvoor op de volgende link.

Kindervoorstellingen. Er vinden er twee door Zonzo compagnie plaats. Het meest geschikt voor kinderen tussen ca. 5 en 10 jaar, twee voorstellingen op woensdag 28 augustus, een keer om 15.00 en een keer om 17.00.

De absolute wereldster Ann Hallenberg komt naar het Festival, voor echt een spectaculair avondconcert in de grote zaal van TivoliVredenburg op dinsdag 27 augustus.  Dit is echt een unicum.

Het Stabat Mater van Pergolesi  is een van de mooiste muziekstukken ooit. Gli Angeli Genève zingt dit prachtige werk  op zondag 25 augustus in TivoliVredenburg.

Voor wie een wat meer traditioneel concert wil – in de Janskerk – wordt het concert van Talenti Vulcanici aangeraden op zondag 1 september 2019 in de Janskerk. Mooie zomerse muziek. N.B: de kaartjes zijn niet mogelijk voor concerten die uitverkocht zijn! Heb je een kleine beurs en wil je graag mee? Meld je dan aan voor een gastenkaartje bij toniobozelie@gmail.com. Zij verzamelt voor de Armoedecoalitie de aanmeldingen. Indien je begeleiding nodig vanwege een fysieke of psychische beperking dan kun je dit aangeven en zorgt RelevanCie dat er ook een plek voor een begeleider gereserveerd wordt.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux