Groententuin

Vervolgbijeenkomst Noordwest

Doe mee op 2 februari

De inspirerende bijeenkomst rond het thema ‘Gezonde en betaalbare voeding voor gezinnen met jonge kinderen in Noordwest’ op 8 december krijgt een vervolg op 2 februari van 11.00 tot 12.30 uur. Tijdens de bijeenkomst in december kwam een aantal mooie activiteiten en ideeën naar voren. Met positieve energie willen de organisatoren deze ideeën in 2021 samen met mensen uit de wijken en deskundigen verder uitwerken.
Je bent van harte welkom om hieraan mee te doen en denken tijdens de eerste digitale vervolgbijeenkomst op 2 februari. Via de link kun je je aanmelden voor deze bijeenkomst. Stuur de uitnodiging ook gerust door aan een kennis of collega!
Met jouw hulp kunnen we bestaande activiteiten uitbreiden en samen kijken hoe we nog meer gezinnen met jonge kinderen in Noordwest kunnen bereiken.

Moestuinieren: van tuin tot tafel

Tuinieren biedt veel mogelijkheden voor ontmoeting, ontspanning, beweging én betaalbare voeding, maar draagt ook bij aan de ontwikkelingskansen voor opgroeiende kinderen. Tijdens de bijeenkomst delen we kennis, ervaring en ideeën rond drie vragen:

  • Welke kansen biedt het moestuinieren in Noordwest voor nieuwe dingen leren, nieuwe activiteiten en verbindingen/ontmoetingen?
  • Wat gebeurt er al in de wijk?
  • Wat heb je nodig om ideeën en activiteiten verder te brengen?

Aanmelden

Aanmelden via deze link: https://surveys.enalyzer.com/survey/linkindex?pid=26nib4r5

Op dinsdag 2 februari 2021 van 11.00 uur tot 12.30 uur, inloggen kan vanaf 10.45 uur. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd via Teams. De link om deel te kunnen nemen, ontvang je later.

Wil je een vraag stellen of een suggestie doen voor een ander thema? Mail naar j.gootzen@utrecht.nl of bel 06-277 42 789.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux