Overvecht-watertoren

Vakantie in Overvecht

Niet op vakantie dit jaar? In Overvecht hoeft de jeugd zich in ieder geval niet te vervelen! Het wemelt van de leuke activiteiten. Je vindt het in het Grote Zomervakantie Doeboek, maar ook in de Buurtfolder Overvecht, de Zomervakantie Op Reis Kalender en op de website viervakantieinovervecht.nl.

Grote Zomervakantie Doeboek

Wil je sporten in de speeltuin, de Obstacle Run, leren tekenen of meedoen met de Avonturenclub? Zorg dan dat je het (gratis) Grote Zomervakantie Doeboek hebt! Veel kinderen kregen Het Grote Zomervakantie Doeboek op school. Het is ook af te halen bij de speeltuinen, op Gagelsteede,df in Bibliotheek Utrecht, het Wijkbureau en de buurtcentra.

Of download het boekje hier in Pdf.

Het boekje neemt je op reis door Overvecht deze zomer, langs allerlei toffe plekjes en leuke activiteiten: spelen, sporten, een ijsje eten, muziek maken, schaken, voorlezen… Doe bijvoorbeeld mee met De Avonturenclub en ga hutten bouwen, in bomen klimmen of een pijl en boog maken in het Gagelbos. Of ga naar de RoboSchool om te leren hoe je een robot programmeert of een mini-game maakt.
Het staat ook vol met leuke dingen die je zo kunt doen, zoals bananenpannenkoekjes bakken, ijsjes maken, een woordzoeker oplossen, doe-opdrachten of een couplet schrijven voor het Zomervakantielied.

Het Doeboek is een initiatief van Brede School Utrecht, DOCK, Sport Utrecht en ZIMIHC, met medewerking van o.a. Project-O en Missie030.

Meer tips
Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux