Schulden in perspectief

Verkiezingsdebat

Op initiatief van de KBvG (Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders) vindt op 11 maart van 16.00 – 18.00 uur in de Glazen Zaal in Den Haag het verkiezingsdebat ‘Schulden in perspectief’ plaats. Je kunt dit debat online bijwonen. De KBvG organiseert het debat vanuit de overtuiging dat de aanpak rond wanbetaling, schulden en schuldhulp effectiever, duurzamer en meer maatschappelijk verantwoord kan.

Diverse politieke partijen hebben passages opgenomen in hun programma’s met betrekking tot dit domein. Jeroen van Wijngaarden (VVD), Marijke van Beukering (D66), Jasper van Dijk (SP) en René Peters (CDA) gaan met elkaar in debat over de standpunten van hun partij rond de aanpak van schulden. Hans Etman leidt het debat.
Erik Dannenberg (voorzitten Divosa), Joyce Walstra (bestuurslid MKB en lid SER Noord-Nederland), Marc van Zanten (advocaat en curator CMS) en Michaël Brouwer (voorzitter KBvG) zijn aanwezig om hun visie vanuit het werkveld in te brengen.
Tijdens het debat hoopt de KBvG met kandidaat-Kamerleden ideeën en oplossingen uit te wisselen en die te verbinden aan de expertise die er is bij de KBvG en bij andere partijen in de samenleving. Zo zorgen we er samen voor dat we vanuit gedeelde analyses komen tot concrete oplossingen, in het belang van alle betrokkenen.

Iedereen is van harte welkom dit debat online bij te wonen.
Bij aanmelding ontvang je de link naar de online omgeving.

Aanmelden

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux