Ronde van Sint Maarten

Vanaf nu gratis kaartjes reserveren!

De Ronde van Sint Maarten komt eraan! Eindelijk, we mogen weer! De Sint Maarten Parade wordt dit jaar de Ronde van Sint Maarten. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 november toveren we het Berlijnplein om tot een schitterend geheel voor jong en oud. Je loopt een route van ongeveer een uur langs tientallen lichtsculpturen en wordt onderweg verrast door optredens van koren, orkesten, dansers, clowns en theatrale acts. Laat je onderdompelen in een zee van lichtsculpturen, muziek, performance en meer. Het thema is ‘kansen om te leren voor iedereen, je hele leven lang’. Ruim 100 organisaties doen dit jaar mee, waaronder de Armoedecoalitie Utrecht.

Reserveren

De toegang is gratis. Wel moet je een kaartje voor een tijdblok reserveren, dat bij de ingang gecontroleerd wordt. Maximaal 6 kaartjes per keer bestellen.

Klik hier om je kaartje te reserveren

Tijdblokken, géén qr-code

Om het voor iedereen prettig en toegankelijk te houden, laten we elk kwartier een nieuwe groep bezoekers binnen. Het eerste blok is om 18.00 uur, het laatste om 21.30 uur Je kunt voor zo’n tijdblok een ticket reserveren. Het lopen van de ronde duurt ongeveer een uur. Je mag uiteraard ergens blijven kijken, maar houd er rekening mee dat we een doorstroomlocatie zijn. Soms zal je gevraagd worden om door te lopen als het te druk wordt. Omdat we een doorstroomvergunning hebben, heb je geen qr-code nodig om binnen te komen.

Waar is het Berlijnplein?

Het Berlijnplein is niet ver. Het ligt naast station Leidsche Rijn en de Gele Brug. Bus 28 rijdt elke 10 minuten vanaf Utrecht CS naar Station Leidsche Rijn. Op de fiets is het 20 minuten vanaf het centrum. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden voor de fiets. Ook zijn er parkeergarages in de buurt. De ingang van de Ronde van Sint Maarten ligt naast het busstation.

Lees nog veel meer over de Ronde van Sint Maarten.

Geef om je stad

Wij vinden dat iedereen in Utrecht mee moet kunnen doen. Met projecten als de Sint Maarten Parade en het Grote Utrecht Stadsdiner willen we inwoners van Utrecht verbinden. Met onze inzamelingsactie Geef om je Stad steunen wij Stichting Noodhulp Utrecht. En daarnaast maak je de gratis lampionpakketten en workshops lichtsculptuur en lampions maken in de stad mogelijk voor iedereen. Kijk voor meer info en doneren op Geef om je Stad.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux