Parade Zonder Muren

Sint Maartensparade XL op 11 november

Vrijdag is het zover: de Sint Maarten Parade XL ‘Zonder Muren’, als afsluiting van Utrecht 900 jaar. Met prachtige lichtsculpturen, muziek en theater, waarin vanuit 10 verschillende wijken mensen meedoen.

Aan de optocht doen ook een aantal deelnemers vanuit de Armoedecoalitie mee. Sint Maarten gaat over delen, en delen is een van de manieren om armoede te bestrijden en saamhorigheid te realiseren.
Kom kijken: er is een speciale tribune met tolken voor mensen met een beperking – ook voor mensen die slecht ziend, blind of slecht of niet horend zijn.

Verzamelen Ledig Erf

Je kunt overal langs de route kijken en de start is om 18.00 uur bij het Spoorwegmuseum. Vanuit de Armoedecoalitie verzamelen we – als je het leuk vindt om bij elkaar te staan – om 17.30 uur bij de grote OpblaasNijn aan de kant van het Ledig Erf. Om een goed plekje te bemachtigen is het slim om er op tijd te zijn.

De Parade start om 18.00 uur bij het Spoorwegmuseum. Vanaf daar zal de Parade de route volgen langs de verdwenen buitenmuren van de stad; via de Maliesingel, Tolsteegsingel, Ledig Erf en Catharijnesingel naar het Moreelsepark. De Parade eindigt rond 20.00 uur. Tot 21.00 uur is er een feestelijke muzikale afsluiting bij het Moreelse Park.

Voor meer info kijk op: https://www.sintmaartenparade.nl/parade-3/

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux