Oogstfeest Overvecht

25 september

Op 25 september viert Overvecht het Oogstfeest! In het kader van 900 jaar Utrecht zeggen we: in een stad zonder muren bouwen we langere tafels. Dat doe we samen, DOCK, Voedseltuinen, Moestuinmeester, ZIMIHC, Stut, vele anderen en ondersteuning van The Social Collective. Vanaf 15.00 uur zijn er kinderactiviteiten en kun je verse groenten kopen. Om 17.00 uur begint de maaltijd.

Het feest

Er wordt bij Park de Gagel een deel van de Carnegiedreef afgezet. Er wordt een leuke sfeer gemaakt, programma voor kinderen, groentemarkt, muziek, de tafels en stoelen staan klaar en dan: aanschuiven maar. Dat kan op 2 manieren:

  • Gratis plekken reserveren en een eigen maaltijd meenemen
  • Gratis plek reserveren en een maaltijd reserveren bij een lokale cateraar voor € 5 pp.

Je kunt je alleen aanmelden, of met een groep. Er is wat fris, maar eigen drinken meenemen wordt aangeraden. Er zijn borden, bestek en bekers.

Bewonersfeestje

Zonder mensen geen feest natuurlijk! Elk individu, gezin of een groep kan zich aanmelden. Voor groepen die zich samen aanmelden is er nog de extra dat ze boodschappenbudget kunnen krijgen via DOCK (€ 4 pp om zelf te koken). Ze krijgen in de week voor het feest dan een envelopje.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux