Ode aan de ontmoeting

Netwerkbijeenkomst en theatervoorstelling Utrecht Omarmt

Op donderdagavond 7 juli in de Stadsschouwburg organiseert Utrecht Omarmt een netwerkbijeenkomst voor de aangesloten organisaties, met een gratis theatervoorstelling.

Aan het begin van de avond is er ruimte om elkaar te ontmoeten. Vervolgens gaan we samen kijken naar de theatervoorstelling ‘Nacht in Utrecht’ van het Zuidelijk Toneel. De inhoud en vorm van deze speelse voorstelling over eenzaamheid en ontmoeting worden mede bepaald door gesprekken met inwoners van Utrecht.
Dankzij een bijdrage van de Gemeente Utrecht is deze besloten voorstelling op 7 juli gratis toegankelijk voor het netwerk Utrecht Omarmt.

Programma

19:15 uur tot 19:45 uur: Inloop – Hekmanfoyer
19:45 uur: Opening, start programma – Hekmanfoyer
20:30 uur: Start voorstelling, na afloop is er een nagesprek om dieper op het thema in te gaan – Blauwe Zaal

Adres: Stadsschouwburg Utrecht, Lucasbolwerk 24, 3512 EJ Utrecht

Aanmelden

Je hoeft je niet aan te melden voor het voorprogramma dat om 19:45 uur start.
Voor de theatervoorstelling dien je je wel aan te melden, vol = vol. Je bestelt een gratis ticket bij de Stadsschouwburg via deze link. Klik vervolgens op de blauwe regel ‘gebruik actiecode’ en vul de code in: nachtomarmt. Vervolgens kun je het aantal kaarten kiezen en een plaats in de zaal. Je krijgt daarna een mail met bestelbevestiging en het e-ticket. De e-tickets worden gescand bij de inloop op 7 juli.

Theatervoorstelling ‘Nacht in Utrecht’

Speciaal voor deze voorstelling selecteerde het Zuidelijk Toneel drie spelers uit Utrecht. Samen met professionele acteurs spelen ze deze ontroerende en grappige voorstelling op 7, 8 en 9 juli in Utrecht. In de schemering, op een schijnbaar toevallig moment, komen vijf onbekenden elkaar tegen op een vervallen stadsplein. Terwijl de muziek van de maan aanzwelt, proberen ze te ontdekken hoe ze hier terecht zijn gekomen. Ze tasten elkaar af, krijgen de slappe lach, en raken verstrikt in het bizarre idee om met elkaar iets groots en onvoorstelbaars teweeg te brengen. 

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux