Nieuws van Stichting Leergeld Utrecht

 1. Uitbreiding Jarige Job voor kinderen tot 18 jaar
 2. Uitbreiding bereikbaarheid Leergeld Utrecht
 3. Schoolspullenpas: nog aanvragen en saldo checken.

1. Uitbreiding Jarige Job voor kinderen tot 18 jaar

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar was er al een verjaardagsbox via Stichting Jarige Job. Goed nieuws: de boxen zijn er nu voor kinderen tot 18 jaar! Er zijn twee nieuwe boxen: één voor kinderen van 13 tot en met 15 jaar en één voor kinderen van 15 tot en met 18 jaar.

 • In beide boxen zit een cadeau en/of een cadeaukaart en een boek dat past bij de leeftijd
 • Er zitten eetbare dingen in zoals pannenkoekenmix, cakemix, slagroom en wat snoep
 • In de box zitten ook kaarsjes en een paar spullen om thuis te versieren

Wat moeten ouders doen?

1. Als kind(eren) jonger zijn dan 13 jaar en de verjaardagsbox al ontvangen, dan hoeven ouders niets te doen. De kinderen blijven dan de box ontvangen tot en met hun 18e verjaardag.

2. Als kinderen ouder zijn dan 12 jaar en zij hebben nog nooit een box ontvangen, en ouders willen deze wel ontvangen, dan moeten ouders de gegevens van deze kinderen (naam en geboortedatum) doorgeven via info@leergeldutrecht.nl

3. Als kind(eren) uit een gezin nog niet bij ons bekend zijn met de juiste geboortedatum, moeten ouders dat ook doorgeven. Dit kan via info@leergeldutrecht.nl. Het is prettig als daarbij een foto van de voor- en achterkant van de U pas van het betreffende kind wordt toegevoegd.

2. Uitbreiding bereikbaarheid Leergeld Utrecht

 • Uitbreiding telefonisch spreekuur.
  Leergeld Utrecht is nu ook telefonisch bereikbaar voor ouders/ verzorgers op dinsdagmiddag. De tijden waarop zij ons kunnen bellen zijn maandagochtend 9.30 uur – 12.00 uur, dinsdagmiddag 13.30 – 15.00 uur en donderdagochtend 9.30 – 12.00 uur Het telefoonnummer is 030-7370332.
 • Nu ook bereikbaar via whatsapp!
  Leergeld Utrecht is nu ook bereikbaar via whatsapp. Iedereen kan een berichtje sturen naar 030- 7370332. Dit is dus geen mobiel nummer, maar hetzelfde nummer als het telefonisch spreekuur. Wij reageren binnen twee werkdagen op een berichtje.

3. Schoolspullenpas: nog aanvragen en saldo checken

De Schoolspullenpas is voor kinderen die naar de middelbare school of het MBO gaan of daar al op zitten. Met de pas kan een kind zelf voor € 50 schoolspullen kopen. De passen zijn in juli verstuurd als deze aangevraagd zijn. Dit kan via school, buurtteam of andere organisatie zijn, of ouders kunnen deze zelf aanvragen. Wil je vanuit jouw organisatie nog passen aanvragen, mail dan naar info@leergeldutrecht.nl of stuur een whatsappbericht naar 030-7370332. Kinderen krijgen de pas dan thuisgestuurd.

Als een kind de schoolspullenpas ontvangen heeft dan kan hij of zij het saldo van de pas checken via deze website: Schoolspullenpas (departicipas.nl) De pas is geldig tot en met 30 september 2022.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux