Meldpunt Energiealarm

Je kunt zelf het een en ander doen om energie te besparen. Zie daarvoor de tips van minima en van Milieu Centraal die we verzameld hebben. Maar een goede isolatie van de woning zet nog het meest zoden aan de dijk. Daarvoor bestaan heel wat tips, subsidies en regelingen voor huiseigenaren. Maar huurders in slecht geïsoleerde woningen blijven vaak in de kou staan. Ze zijn afhankelijk van verhuurders die niet altijd in actie willen komen.

Is je woning slecht geïsoleerd? Zit je in de kou of op de tocht? En is je energierekening huizenhoog of juist heel laag omdat je de rekening anders niet kunt betalen? Laat het weten op het Meldpunt Energiealarm van de Woonbond.
De Woonbond gebruikt je melding om bij verhuurders, politiek en pers aandacht te vragen voor hoge energiekosten in onzuinige huurwoningen en de comfort- en gezondheidsklachten die dat met zich mee brengt.

Ga naar het meldpunt.

Ook de Armoedecoalitie Utrecht hoort het graag als je in de problemen komt door de hoge energieprijzen. Stuur een mail naar: info@armoedecoalitie-utrecht.nl.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux