Kinderarmoede in Utrecht

Interview Antoinette Crawfurd

Zowel in haar functie als schooldirecteur als haar eigen kindertijd zag Antoinette Crawfurd armoede. Nu zet ze zich in om kinderarmoede te bestrijden. Dat doet ze op haar school, maar ook daarbuiten. “Ik wil verschil maken in het leven van kinderen.”

Lees een interview met haar op de website ‘In de buurt’.

Antoinette Crowfurd – foto Suzanne Blanchard

Publieksacademie Kinderarmoede Utrecht

Wil jij ook meedenken en brainstormen over hoe je kunt helpen kinderarmoede bestrijden? Dat kan tijdens de Publieksacademie Kinderarmoede waar Antoinette bij betrokken is. Op 1 april 2021 vanaf 16.00 uur organiseren de Armoedecoalitie Utrecht en de Alliantie Kinderarmoede samen met de schoolbesturen SPO Utrecht, PCOU Willibrord en KSU de Publieksacademie Kinderarmoede Utrecht. Het thema is Samenwerken rondom de School.

Lokale professionals, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen gaan in gesprek over het zien en versterken van kinderen in armoede. Het doel is om individuele en collectieve afspraken te maken om de samenwerking over armoedebestrijding bij kinderen kracht bij te zetten. Het is een online event, dus schrijf je snel in om erbij te zijn.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux