Geef om je stad

Inzamelingsactie

Vlak voor Sint Maarten op 11 november start Sharing Art Society (SAS) voor de tweede keer een inzamelingsactie voor Stichting Noodhulp Utrecht en de Sint Maarten Parade. Zoals Martinus van Tours zijn mantel deelde met een bedelaar, zo zamelt SAS geld in voor twee doelen: Stichting Noodhulp Utrecht en de Sint Maarten Parade. Samen delen we de mantel van Sint Maarten, door de helft van elke euro aan mensen in financiële nood te geven.

Één inzamelingsactie, twee doelen

Met het ingezamelde geld zorgt SAS dat de Sint Maarten Parade toegankelijk blijft voor iedereen. Gratis workshops, masterclasses en lampionpakketten en een Parade die iedereen zonder te betalen kan komen bekijken. Dit jaar maakt SAS bovendien de film de Ronde van Sint Maarten @Home die is te bekijken via RTV Utrecht en UStad.

De andere helft van de donatie gaat naar Stichting Noodhulp Utrecht. Stichting Noodhulp helpt Utrechters in acute financiële nood en draagt daarmee bij aan het verminderen van armoede in Utrecht. Denk aan geld voor een schoolreis voor de kinderen, woninghuur, gas en elektra of andere zaken om hun leven op orde te krijgen.

Dus ga naar https://www.givethechange.nl/pages/geef-om-je-stad-2020 en geef gul.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux