Energieklusser nodig?

Energie-U helpt

Wil jij dat er een Energieklusser jou komt helpen? Energie-U bestaat uit honderden Utrechters die zich gratis inzetten voor energiebesparing en duurzame energie. En dus staan ze nu ook klaar voor mensen die in de problemen zijn geraakt door hoge energierekeningen.

Wil je hulp? Neem dan contact op via de mail:
energieklussers@energie-u.nl

Energie-U werkt aan nieuwe schone energie. “We helpen elkaar en anderen met het verduurzamen van onze huizen, we praten met gemeente, Eneco, corporaties, Stedin en andere organisaties, om alles en iedereen aan elkaar te verbinden want samen kom je verder!”

“Een jaar geleden zorgden we ervoor dat klanten van diverse voedselbanken energiebesparende spullen meekregen. We regelden de contacten, zamelden geld in, kochten radiatorfolie, ledlampen, tochtstrips en douchekoppen en gingen meerdere keren naar die voedselbanken. Dit jaar doen we meer. We hebben een team van energieklussers georganiseerd. Je kunt je bij ons opgeven. We bellen je op voor een afspraak, komen aanfietsen met de spullen en helpen met het fixen van radiatorfolie, LED lampen, tochtstrips, een brievenbusborstel, een waterbesparende douchekop en meer als dat nodig is.”

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux