Doneer voor het Boodschappenfonds

Help je mee aan het Utrechts Boodschappenfonds? Het leven wordt voor steeds meer mensen duurder. Door de inflatie en de energieprijzen die door het dak gaan kunnen veel meer mensen nog lastiger rondkomen. Hier moeten we wat aan doen. Doe je mee?

Voor steeds meer mensen wordt het leven duurder. Door de inflatie en stijgende energieprijzen kunnen meer mensen niet rondkomen. De overheid komt met maatregelen om te helpen. Maar die maatregelen zijn er nog niet. En ze zijn tot nu toe vooral gericht op energie. Niet op de boodschappen, terwijl die door de inflatie ook duurder worden.

Voor cliënten van de Tussenvoorziening

Voor veel cliënten van de Tussenvoorziening betekent dit dat hun krappe budgetplaatjes nauwelijks nog rond te krijgen zijn. Hieronder vallen ook de 1200 cliënten van Stadsgeldbeheer. De reserveringen die zij eerder konden maken gaan nu op aan vaste lasten, aan boodschappen. Deze cliënten willen we bonnen geven ter waarde van 50 euro. Dit bedrag compenseert voor enkele maanden de 10 á 20 euro die veel mensen nu tekort komen door de inflatie.

Jouw gift draagt direct bij aan het verzachten van armoede van mede Utrechters. Doe je mee?
Klik hier om te doneren.

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux