Boer en burger verbonden

Online werkatelier 16 december

In en om Utrecht zijn er veel korte-keten-initiatieven. Korte ketens tussen producent en consument brengen voedsel in de stad en versterken onze verbondenheid met voedsel en met de makers. Dit zien we ook terug in schooltuinen, buurtmoestuinen, stadslandbouw en eetbaar groen en in initiatieven voor kook- en eettafels en verminderen van voedselverspilling. Op welke manier ben jij bezig met voedsel in en om de stad?

De initiatiefgroep ‘Gezond, duurzaam en betaalbaar voedsel voor iedere Utrechter’ wil de voedselinitiatieven in en om de stad bundelen en versterken. Daar hebben zij expertise en inzet van initiatieven en ervaringsdeskundigen bij nodig! Vandaar het werkatelier ‘Boer en burger verbonden & Eetbare stad’. Woensdag 16 december, 13.00 – 16.00 uur, online via Zoom (digitale inloop vanaf 12.45 uur)

Ontwerp en webdevelopment door BuroBureaux